De enige site in Nederland met alle aanbiedingen van alle supermarkten!

Supermarkt+

Vraag jij je ook soms af waar je favoriete product het goedkoopste is. Of wat er in de aanbieding is bij je favoriete supermarkt. Het is vanaf nu mogelijk om dit allemaal te controleren via je iPhone. Supermarkt+ laat snel zien of het product dat je wilt kopen ergens anders goedkoper is of zelfs in de aanbieding is. Hiermee kan je dus geld besparen.

Of ben je in een onbekende omgeving in Nederland en wil je weten waar de dichtbijzijnste supermarkt is. Ook dit is mogelijk met Supermarkt+. Aan de hand van je locatie wordt een lijst met supermarkten opgehaald en getoond. Ook de openingstijden van de supermarkt kunnen worden opgevraagd, dus je kan gelijk kijken of de supermarkt nog open is. Vanuit Supermarkt+ kan je vervolgens een route opvragen naar deze supermarkt, zodat je niet hoeft te verdwalen.

Mogelijkheden

Supermarkten

Aanbiedingen

Adressen

Verkrijgbaarheid

Supermarkt+ is verkrijgbaar in de App Store voor € 0,89.

Available in App Store

Opmerkingen/verbeteringen

Mocht u opmerkingen of verbeteringen hebben voor Supermarkt+, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan proberen om uw suggestie te integreren in onze applicatie.

Benodigd voor deze applicatie:

Een Apple iPhone met systeem software versie 4.0 of hoger, een internet verbinding via GPRS, 3G of WiFi.

Disclaimer

Er kan aan de informatie uit deze applicatie geen rechten worden ontleend. De weergegeven prijzen kunnen aan verandering onderhevig zijn. Algemene statistieken worden opgeslagen ter verbetering van de applicatie. Hierbij worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.