De enige site in Nederland met alle aanbiedingen van alle supermarkten!

Disclaimer supermarktaanbiedingen.com

Toepasselijkheid
Door gebruik te maken van www.supermarktaanbiedingen.com stemt u in met deze disclaimer.

Inhoud website
Op deze website worden de aanbiedingen van supermarkten bijgehouden. Deze data kan zowel door de supermarkt zelf worden aangeleverd als door ons uit de betreffende folders van de supermarkten worden overgenomen. Hierdoor kunnen wij u wekelijks op de hoogte houden van alle aanbiedingen. Door het invoeren van alle aanbiedingen weten wij ook de 'van-prijzen' van vele producten. Indien deze prijzen nog niet verouderd zijn, worden deze ook getoond op de website. Het kan voorkomen dat een bepaalde prijs gewijzigd is, maar dat wij daar nog niet van op de hoogte zijn. Toch blijkt uit steekproeven dat dit bij slechts een klein percentage van de producten het geval is.

Aansprakelijkheid
Bij het samenstellen van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden en onvolledigheden op de website voorkomen. Voordat u op de verstrekte informatie afgaat, dient zij op andere wijze bevestigd te zijn. Supermarktaanbiedingen en/of de samenstellers daarvan kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden op de website. Aansprakelijkheid ten gevolge van schade, in iedere vorm, direct en/of indirect, ontstaan en/of voortvloeiend uit het gebruik van deze website wordt niet aanvaard.

Bezoekers van Supermarktaanbiedingen kunnen geen rechten ontlenen aan de getoonde aanbiedingen en prijzen. Deze getoonde aanbiedingen en prijzen zijn te allen tijde afkomstig (uit de folder) van de betreffende supermarkt en worden louter weergegeven op deze website.
Bij onjuistheden, onvolledigheden, klachten of opmerkingen wordt het op prijs gesteld dat u ons daarvan op de hoogte stelt middels het contactformulier.

Intellectuele eigendom
Alle teksten, beeldmateriaal en de wijze waarop deze website wordt getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om teksten en/of grafische afbeeldingen van deze website te bewerken, openbaar te maken en/of in een vorm van kopie te verveelvoudigen.