De enige site in Nederland met alle aanbiedingen van alle supermarkten!

Bron: UT Nieuws Gepubliceerd: maandag 2 februari 2015

APP VAN DE MAAND Een recentie door Rense Kuipers
SUPERMARKT+

Supermarkt+ is een app van Almexx bv, opgericht door twee oud-UT'ers. Met Supermarkt+ kun je zien welke producten in de aanbieding zijn in welke supermarkt en je eigen boodschappenlijst maken.
De app laat letterlijk alle aanbiedingen van alle Nederlandse supermarkten zien (zelfs van winkels waar je nog nooit van hebt gehoord). Als student natuurlijk erg handig als je op zoek bent naar het goedkoopste bier.
Waar Supermarkt+ het echter laat afweten is de gebruiksvriendelijkheid. De app kende zijn laatste software-update in 2013 en dat is te zien: een grauwe interface die aan overzicht te wensen overlaat. Zo is op je eigen boodschappenlijst bijvoorbeeld niet goed te zien welk product van welke supermarkt is.
Het aanbod is er absoluut, maar dat moet nu in modern jasje gestoken worden (bijvoorbeeld supermarkten in de buurt op basis van GPS-gegevens). De gebruiker van 2015 verwacht namelijk meer van een app dan de gebruiker van 2013. Supermarkt+ heeft hiervoor de producten, nu moeten ze nog in de schappen.
Beoordeling: *** (drie sterren)

Terug naar het pers overzicht