De enige site in Nederland met alle aanbiedingen van alle supermarkten!

Bron: Persberichten.biz Gepubliceerd: woensdag 23 september 2009

Supermarktaanbiedingen op je iPhone

Wednesday 23 september 2009 @ 10:15
Categorie: Binnenland
Nieuwe iPhone applicatie helpt in tijden van recessie

Op 25 september lanceert supermarktaanbiedingen.com een handige iPhone applicatie, de 'Supermarkt+'. Deze applicatie maakt het mogelijk om altijd en overal te zien in welke supermarkt een product het goedkoopst is. Handig in tijden van crisis, waarin het 'letten op de kleintjes' voor veel consumenten belangrijk is.

Consumenten worden  door de crisis steeds prijsbewuster en zijn zelfs massaal bereid om voor een aanbieding om te rijden, zo meldde de Telegraaf onlangs. Supermarktaanbiedingen.com speelt hier handig op in. Het bedrijf ontwikkelde een applicatie voor de iPhone, waarmee de consument altijd kan zien welke supermarkt een specifiek product het goedkoopst aanbiedt. Ook vindt Supermarkt+ de dichtsbijzijnde supermarkt. Naast deze applicatie heeft de organisatie een website waarop alle supermarktaanbiedingen te bekijken zijn.

In supermarkt+ kan de consument eenvoudig intypen welk product hij zoekt. De applicatie geeft vervolgens een overzicht van alle gelijksoortige producten en vermeldt daarbij de supermarkten waar deze producten het voordeligst zijn. De applicatie maakt het ook mogelijk per supermarkt aanbiedingen te zoeken. Loop je door de Albert Heijn, dan laat Supermarkt+ zien welke producten er die dag in de bonus zijn.

Naast het weergeven van aanbiedingen, is Supermarkt+ ook te gebruiken wanneer men een supermarkt in de buurt zoekt. De applicatie lokaliseert je positie en laat aan de hand hiervan de dichtsbijzijnde supermarkt zien middels Google Maps. Ook in een onbekende stad vind men zo eenvoudig de goedkoopste aanbiedingen.

Iedereen die in het bezit is van een iPhone kan 'Supermarkt+' vanaf 25 september downloaden via de app store van Apple.

Noot voor de redactie:
Voor nadere informatie over Supermarkt+ kunt u contact opnemen met Koé Pot
telefoonnummer: 088 430 30 02
Of mail naar [email protected]
Om een indruk te krijgen van de werking van Supermarkt+ verwijzen wij u door naar de website van supermarktaanbiedingen.com (www.supermarktaanbiedingen.com). Deze website komt echter niet geheel overeen met de iPhone applicatie.

Terug naar het pers overzicht