De enige site in Nederland met alle aanbiedingen van alle supermarkten!

Bron: Frankwatching online trends, tips en tricks Gepubliceerd: zaterdag 11 juni 2011

Supermarktaanbiedingen op je iPhone

Supermarkt+: Alle supermarktaanbiedingen bij de hand

Op de Supermarkt+ app vind je alle aanbiedingen van alle supermarkten in Nederland - dus ook van de kleinere winkels - in een overzicht. Daarnaast kun je via e-mail op de hoogte blijven van aanbiedingen van je favoriete product. Korné Pot vertelt over deze nieuwe app.

Wat is het?
"Mensen zijn vaak op zoek naar de laagste prijs voor hun boodschappen. Folders en websites van de verschillende supermarkten bieden al de mogelijkheid om aanbiedingen op te zoeken, maar de website supermarktaanbiedingen.com maakt het mogelijk om alle aanbiedingen van alle supermarkten in Nederland te vinden. Deze website is al enige jaren marktleider in het tonen van aanbiedingen. De informatie van supermarktaanbiedingen.com is niet alleen online te vinden, voor de iPhone en Android is er nu ook een app beschikbaar: de Supermarkt+."

Waarom dit initiatief?
"Er zijn al bepaalde applicaties die de mogelijkheid bieden om aanbiedingen van verschillende supermarkten te bekijken. Het grote nadeel van deze bestaande applicaties is dat deze de aanbiedingen van de kleinere regionale supermarkten niet meenemen. Dit terwijl deze kleinere regionale supermarkten ook vaak zeer gunstige aanbiedingen hebben. Supermarkt+ toont in tegenstelling tot de andere applicaties ook de aanbiedingen van deze kleinere supermarkten. Hierdoor is het voor de gebruiker mogelijk om aanbiedingen van alle supermarkten met elkaar te vergelijken en de laagste prijs te kiezen."

Hoe werkt het?
"Wanneer de gebruiker de app op een smartphone heeft geïnstalleerd kan deze direct beginnen met het zoeken naar producten en aanbiedingen. De gebruiker kan aanbiedingen vinden voor een betreffend product of merk, maar kan ook alle aanbiedingen van een specifieke supermarkt inzien. Daarnaast is het mogelijk om een boodschappenlijst bij te houden, supermarkten in de buurt op te zoeken, de openingstijden te bekijken en de route naar de supermarkt op te vragen. Supermarkt+ maakt het dus mogelijk om op een snelle manier aanbiedingen te vinden en kosten te besparen. In het geval van een feestje is het omrijden voor een krat bier bijvoorbeeld vaak al zeer lonend."

Wat zijn de facts?
"Sinds september 2009 heeft supermarktaanbiedingen.com een applicatie voor de iPhone. Van een aanzienlijk aantal bezoekers op onze website kregen we het verzoek om deze applicatie ook voor Android te ontwikkelen. De applicatie voor Android is sinds 19 mei beschikbaar en te downloaden. Inmiddels is de applicatie in ruim een week zo'n 3000 x gedownload. Onze ervaring met de iPhone applicatie is dat een gedeelte van de gebruikers de applicatie minimaal een keer per week blijft gebruiken."

Wie is betrokken?
De applicatie is ontwikkeld door supermarktaanbiedingen.com in samenwerking met almexx Mobile Apps."

Terug naar het pers overzicht