De enige site in Nederland met alle aanbiedingen van alle supermarkten!

Bron: De Twentsche Courant Tubantia Gepubliceerd: vrijdag 9 januari 2015

Kassa!

Koopjesjacht in supermarkt loon

- Aanbiedingen jagen en hamsteren loont. Dat blijkt uit de statistieken van Supermarktaanbiedingen.com.
- Volgens de Enschedese vergelijkingssite is de gemiddelde korting op folderaanbiedingen van supermarkten inmiddels opgelopen tot 30 procent van de normale prijs.

Enschede - Het aantal verschillende producten van één merk dat tegelijk in de aanbieding gaat, is afgelopen jaren bijna verdubbeld naar vier. In deze moordende concurentie probeert de relatief kleine keten Emté (inclusief alle voormalige Sanders-winkels) meer naamsbekendheid te krijgen. In het modernste filiaal op het Brouwerijplein in Enschede zijn drie commercials opgenomen die Emté bij het grote publiek in beeld moeten  brengen.

"We willen onze sterke punten laten zien. Zoals onze dagverse moorkoppen, ons vleesassortiment en de versgeperste sinaasappelsappen", zegt commercieel directeur Johan van Heerebeek. Ook de aanbiedingen van zijn keten worden wekelijks door supermarktaanbiedingen.com vermeld. Al ruim vier jaar tikt een pool van studenten alle aanbiedingen van alle supermarktketens in het land in voor de site. "We zijn de grootste op ons gebied en de enige die ook alle kleine ketens meeneemt, zoals Golff en Poiesz", zegt Korné Pot, mede-eigenaar van het Enschedese bureau Almexx Internet Marketing. Almexx bedenkt en exploiteert enkele honderden zoek- en vergelijkingswebsites.

De website supermarktaanbiedingen.com wordt wekelijks door ongeveer 100.000 koopjesjagers bezocht. Zij kunnen zien waar in hun directe omgeving Page toiletpapier, een krat pijpjes Grolsch of Calvé Pindakaas het goedkoopst is.

Terug naar het pers overzicht