De enige site in Nederland met alle aanbiedingen van alle supermarkten!

Bron: Sprmrkt Het vakblad voor de supermarkt Gepubliceerd: dinsdag 13 juli 2010

Website Supermarktaanbiedingen.com verzamelt alle aanbiedingen van Nederlandse supermarkten

Als eerste website toont supermarktaanbiedingen.com de aanbiedingen van alle Nederlandse supermarkten. Zelfs de plaatselijke buurtsuper. Zelfs de plaatselijke buurtsuper. Op deze site kan de Nederlandse consument de aanbiedingen van supermarkten bekijken en vergelijken. Met het tonen van een compleet overzicht, heeft de website een nationale primeur. Nog niet eerder had de consument de mogelijkheid de prijzen van alle supermarkten naast elkaar te leggen en eenvoudig online te vergelijken.

Op de website worden niet alleen de aanbiedingen weergegeven, maar ook de reguliere prijzen. Hierdoor kan een consument altijd zien waar een product het goedkoopst is. Met het tonen van alle Nederlandse supermarkten biedt supermarktaanbiedingen.com iets unieks. Consumenten kunnen nu de prijzen van de plaatselijke buurtsuper vergelijken met aantrekkelijke aanbiedingen van grote supermarktketens.

Supermarkten die zijn opgenomen op supermarktaanbiedingen.com, zijn alle 28 ketens in Nederland: Agrimarkt, Albert Heijn, Albert Heijn XL, Aldi, Attent, Boni, C1000, Coop, Dagwinkel, Deen, Dekamarkt, Dirk, EM-TÉ, Golff, Hoogvliet, Jan Linders, Jumbo, Lidl, MCD, Nettorama, Plus, Poiesz, Sanders, Spar, Super de Boer, Supercoop, Troefmarkt en Vomar. Niet allen de grote supermarktketens, maar ook de kleinere supermarkten zijn dus toegevoegd aan het overzicht. De website is hiermee voor alle Nederlandse consumenten interessant geworden.

Naast een website, heeft de organisatie van supermarktaanbiedingen.com ook een iPhone applicatie ontwikkeld. Deze applicatie, Supermarkt+, heeft de zelfde functie als de website: het vergelijken van supermarkt prijzen. De organisatie achter Supermarkt+ en supermarktaanbiedingen.com, zegt blij te zijn met deze primeur. "Wij willen consumenten een zo compleet mogelijk overzicht bieden van prijzen en en aanbiedingen. Met deze ontwikkeling zijn wij daar goed in geslaagd", aldus een woordvoerder. Verder gaf de organisatie aan haar website en applicatie in de toekomst aan te blijven passen aan de wensen van de consument.

Terug naar het pers overzicht