De enige site in Nederland met alle aanbiedingen van alle supermarkten!

Aldi supermarkten

Aldi supermarktAldi is een van oorsprong Duits supermarktbedrijf. Het is in in 1946 opgericht in Mülheim an der Ruhr. Aldi heeft zich uitgebreid naar het buitenland en heeft nu vestigingen in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, de VS, Ierland, Slovenië, Griekenland, Hongarije, Australië en het Verenigd Koninkrijk. Aldi bezit wereldwijd ongeveer 7600 filialen, waarvan 406 in Nederland. Een Aldi supermarkt telt gemiddeld maar tien medewerkers.

De producten van Aldi zijn zeer laag geprijsd. Dit kan mogelijk worden gemaakt doordat het bedrijf kosten bespaart door winkelpanden op goedkope locaties te huren en deze somber in te richten. Veel producten blijven in dozen zitten in plaats van dat zij in schappen worden geplaatst. Het assortiment is beperkt en bevat weinig tot geen A-merken.

Naast voedsel biedt Aldi ook wekelijks andere producten aan. Hiermee wordt geadverteerd in het krantje 'Aldi Informeert'.

Aldi heeft een tijd lang het imago gehad van een goedkope supermarkt voor arme mensen met producten van een slechte kwaliteit. Dit imago is veranderd. Uit onderzoek blijkt dat de producten van Aldi een goede tot zeer goede kwaliteit hebben en de supermarkt is niet meer enkel voor mensen met een beperkt budget.

Ga naar de website van Aldi.

Naar de aanbiedingen van de Aldi