De enige site in Nederland met alle aanbiedingen van alle supermarkten!

Plus supermarkten

Plus supermarktKenmerkend aan de PLUS supermarkten, is het klavertje-vier-logo. De vier blaadjes staan voor verse producten, uitstekende kwaliteit, excellente service en de laagste prijzen. Elke PLUS supermarkt wordt geleid door een zelfstandig ondernemer. Op deze manier kan de supermarkt goed inspelen op de wensen van de klant.
PLUS garandeert u als klant de beste producten. Om deze garantie kracht bij te zette, krijgt u uw geld terug als u niet tevreden bent over een product.
Goede service in een supermarkt zou vanzelfsprekend moeten zijn. En dat is het bij PLUS ook. Net als zeven andere 'vanzelfsprekendheden':

Vers brood tot sluitingstijd
Bij plus wordt de hele dag 'Korelanders' brood gebakken. Zijn de broden toch uitverkocht? Dan ontvangt u een cadeaubon.

Elke dag verse producten
Koopt u een product met de datum van vandaag? Dan ontvangt u een nieuw product én een cadeaubon.
U wordt snel geholpen. Ook wanneer u als vierde in de rij staat terwijl niet alle kassa's geopend zijn, ontvangt u een cadeaubon.

Een correcte kassabon
Klopt uw bon niet? Dan ontvangt u een cadeaubon en betaalt PLUS natuurlijk het verschil terug.
Boodschappen worden voor u ingepakt
Boodschappen kunnen voor u thuisbezorgd worden
PLUS garandeert u de beste producten

Activiteiten en acties van PLUS
In de supermarkten van PLUS kunt u regelmatig profiteren van leuke acties en meedoen aan activiteiten:
De Kookkaravaan
Chef-kok van PLUS, Jan Dolderman, geeft regelmatig demonstraties in PLUS supermarkten. U kunt gerechten proeven en vragen stellen aan de PLUS kok.
Kiekeboebox
Bent u net vader of moeder geworden? Dan krijgt u bij plus een Kiekeboebox als u het originele geboortekaartje laat zijn. Deze bewaarbox zit vol spullen die gedurende de kraamtijd goed van pas kunnen komen.
Luchtballonvaart
PLUS heeft een luchtballon die plaats biedt aan zes mensen. Deze ballon wordt verhuurd aan PLUS supermarkten. Plaatsbewijzen voor de luchtballon worden vervolgens onder klanten van de betreffende supermarkt verloot.
PLUSpunten
Bij PLUS kunt u sparen voor PLUSpunten. Een vol PLUSpunten spaarboekje is €8, - aan boodschappen waard. Een PLUSpunt kost 2 cent.
Naast deze acties, heeft PLUS ook vaak aanbiedingen in haar supermarkten. Op de website van de supermarkt, www.plus.nl, vindt u hier een overzicht van.Naar de aanbiedingen van de Plus