De enige site in Nederland met alle aanbiedingen van alle supermarkten!

Spar supermarkten

Spar supermarktSpar supermarkten vindt u voornamelijk in kleinere plaatsen en wijken. De Spar filialen worden meestal geleid door lokale ondernemers. Hierdoor kan het aanbod van services en diensten afgestemd worden op de omgeving. Per omgeving wordt bekeken waar behoefte aan is. Mist u een product in een Spar supermarkt? Dan kan dit product speciaal voor u besteld worden.
Naast kleine en grotere filialen in dorpen, vindt u Spar Express ook in grote steden. Deze formule richt zich op toevallige passanten, studente, tweeverdieners zonder kinderen en werkende singles. Hier is het assortiment dan ook op afgestemd.
Spar &Joy is een nieuwe Sparformule, ontwikkeld in Nederland. Spar &Joy supermarkten zijn gevestigd op campings of in bungalowparken.

Om haar klanten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, heeft deze supermarkt haar eigen formule opgesteld: de Sparformule. Hierin staan de volgende pijlers centraal:

Champions League
Spar wil 'de lekkerste verswinkel' worden, die 'het dichtst bij de klant staat'. Dit noemt Spar ook wel het 'Champions League' principe.
Eigen merk
Het eigen merk speelt een belangrijke rol in het assortimentsbeleid van de Spar supermarkten. In elke productcategorie heeft u de keuze voor een Sparmerk. Topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Doordat de eigen merk producten rechtstreeks bij de leverancier worden afgenomen en omdat er geen grote reclamecampagnes nodig zijn, kan de prijs zo laag mogelijk gehouden worden.
Klantgericht
Spar wil haar positie als marktleider in het buurtsupersegment verder uitbouwen. Klantgerichtheid is hierbij een belangrijk begrip. Huidige winkels worden naar een hoger niveau getild qua assortiment, service en uitstraling.

Acties en Aanbiedingen
De aanbiedingen uit de Spar supermarkten, worden wekelijks kenbaar gemaakt door de Spar weekfolder en de Spar website, www.spar.nl.
Naast weekaanbiedingen, staat Spar bekend om succesvolle loyaliteitsacties. In deze acties kunt u jaarlijks sparen voor gratis artikelen of kortingen op artikelen.

Recepten
Spar geeft vijf keer per jaar het boekje 'Spar Succesrecepten' uit. In elk boekje wordt een ander thema behandeld wat aansluit op de keuken van dat moment. In uw SPAR supermarkt kunt u tegen een kleine vergoeding (€ 2,50), een verzamelband krijgen waar u deze boekjes in kunt verzamelen.

Ga naar de website van de Spar.


Naar de aanbiedingen van de Spar