De enige site in Nederland met alle aanbiedingen van alle supermarkten!

Super de Boer supermarkten

Super de Boer supermarktSuper de Boer is een Nederlandse supermarktketen, en het enige overgebleven lid van Super de Boer N.V. (voorheen Laurus N.V.). De Super de Boer-formule kent momenteel circa 315 vestigingspunten. Het winkelbestand van Super de Boer bestaat zowel uit franchisebedrijven als eigen filialen.

Super de Boer is in 1998 ontstaan door een fusie van Unigro en De Boer Winkelbedrijven. De formule is een samenvoeging van Super, De Boer en De Jong. Bij het ontstaan waren er 410 Super de Boer-vestigingen. Deze waren ondergebracht bij Laurus N.V., dat naast Super de Boer ook bestond uit de supermarktketens van Vendex.

In de bestaande Super de Boer-winkels was echter sinds 1998 niet of nauwelijks iets geïnvesteerd. In 2004 begon Laurus daarom met een grote opfrisbeurt van de Super de Boer-formule, onder de naam Refresh Express. Als doel had dit om het oude, dure imago van zich af te schudden en een nieuwe frissere huisstijl te creëren. Deze huisstijl werd tevens vertaald naar de artikelen van het eigen merk.


Ga naar de website van Super de Boer.